Skip to content
Politică

Buzatu îi ia partea lui Tăriceanu în SCANDALUL Legii offshore: au apărut amendamente peste noapte! EXCLUSIV

Inquam Photos / George Călin
" "

Baronul PSD-ist de Vaslui – l-am numit pe Dumitru Buzatu – susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că nemulțumirile lui Călin Popescu-Tăriceanu pe marginea controversatei Legi offshore sunt firești: așa se întâmplă când apar amendamente peste noapte, nediscutate, nerumegate”.

De asemenea, Buzatu tună și fulgeră împotriva ”necomunicatorilor” din Guvern, pe care-i vrea remaniați. Vă prezentăm declarațiile liderului din Vaslui.

" "
" "

Profilul remaniaților

”Nu mă feresc să spun lucrurilor pe nume, fiindcă eu chiar nu aștept vreo recompensă cu prilejul viitoarelor remanieri guvernamentale: toți miniștrii care nu au fost în stare să atingă obiectivele ce le reveneau din programul de guvernare trebuie să plece! La fel și necomunicatorii. Păi, dacă nu ești în stare să vorbești cu noimă, să explici ce ai făcut și ce ai de gând să faci, dacă nu ești apt să prezinți soluții, este cât se poate de firesc să pleci din guvern! Necomunicatorii aduc mari probleme de imagine. Dacă nu ai capacitatea de a comunica normal cu presa și cu populația, chiar nu ai ce să mai cauți în guvern.

”Apar amendamente peste noapte, nediscutate, nerumegate”

Nu cred că majoritatea parlamentară PSD-ALDE se află în pericol de destrămare. Neînțelegerile sunt cauzate, în principal, de Legea offshore – așa se întâmplă când apar amendamente peste noapte, nediscutate, nerumegate. În condițiile acestea, este firesc să apară nemulțumiri. Important este să identificăm soluții, nu să ne certăm. Totuși, nu cred că se va ajunge la pierderea majorității parlamentare. Este vorba despre o miză mult prea mare pentru a putea fi pierdută din pricina unei chestiuni atât de mici. Sper ca dialogul să rezolve divergențele”, a declarat Dumitru Buzatu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *