Skip to content
Politică

Buzatu se opune lui Dragnea: NU susțin excluderi și sancțiuni! NU avem nevoie de două CEx-uri! EXCLUSIV

Inquam Photos / George Călin

Baronul PSD-ist de Vaslui – l-am numit pe Dumitru Buzatu – anunță, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că nu va susține nicio măsură vizând excluderea sau sancționarea liderilor care-l contestă pe Liviu Dragnea, dezvăluind că ”sunt mulți colegi inflamați” care solicită maziliri.

De asemenea, Buzatu susține că nu are sens ca PSD-iștii să fie convocați la două ședințe CEx într-o singură săptămână, în condițiile în care toate problemele ar putea fi soluționate în una singură. Vă prezentăm declarațiile baronului.

Vrea un singur CEx

”Încă nu-i oficial că vor fi organizate două CEx-uri săptămâna viitoare. Aș fi aflat dacă așa ceva s-ar fi discutat prin forurile de conducere, dar încă nu a avut loc o astfel de discuție. Totuși, eu cred că, până la urmă, vom organiza un singur CEx în care vom analiza remanierile – la urma urmelor, de ce să ne complicăm prea mult? Nu văd rostul să organizăm două ședințe, în condițiile în care problemele pot fi rezolvate în una singură. Acum se discută, se negociază, și vom afla în curând decizia finală privind formula în care vom întâlni. Repet: eu cred că ar trebui să convocăm o singură ședință CEx și să rezolvăm acolo toate problemele.

”Nu susțin măsuri extreme!”

E adevărat: sunt mulți colegi inflamați care doresc să fie alocate sancțiuni altor colegi care au cam excelat cu înjurăturile și acuzațiile. Este nervozitate și nu-i deloc bine, fiindcă nu trebuie să punem în pericol unitatea partidului. Eu nu sunt partizanul unor astfel de măsuri radicale… eu nu susțin excluderi și sancțiuni. Consider că problemele se pot rezolva și trebuie să se rezolve prin dialog și cu toate cărțile pe masă. Acum, să vă mai spun ceva: dacă s-ar face înregistrări zilnice prin toate organizațiile PSD, am remarca faptul că fiecare crede ceva despre fiecare, ceea ce, zic eu, nu poate pica bine nimănui, dar totuși… de aici și până la excluderi și sancțiuni este cale lungă… Disputele acestea nu fac deloc bine partidului și ar fi cazul să le soluționăm în CEx, prin dialog. Până la urmă, eu cred că vom face un singur CEx, în care vom discuta, în principal, despre remanierea Cabinetului Dăncilă”, a declarat Dumitru Buzatu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *