Skip to content
Buzău Știri locale

Buzău: Bărbat condamnat la un an de închisoare după ce a fugit din spital înainte de a primi rezultatul testului pentru COVID-19

facebook
" "

Un bărbat din localitatea buzoiană Grebănu a fost condamnat la un an de închisoare şi la interzicerea unor drepturi după ce, în primăvara acestui an, a fugit dintr-un modul izolator aflat în curtea secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, unde aştepta rezultatul testului pentru Covid 19. Sentinţa nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel in termen de 10 zile.

În luna aprilie a acestui an, bărbatul de 36 de ani din localitatea buzoiană Grebănu a fost internat pentru că tuşea. A fost plasat într-unul dintre containerele secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău, până la aflarea rezultatului pentru Covid 19.

" "

La o zi de la internare, bărbatul a fugit însă, înainte de a afla dacă este infectat cu coronavirus, el fiind prins ulterior de către poliţiştii de la TF, în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbatul a fost reinternat.

Ulterior, rezultatul testului a arătat că bărbatul nu era infectat cu virusul SARS-COv-2, el având TBC, informează news.ro.

Pentru că a fugit din spital înainte de a afla dacă are Covid 19, buzoianul a fost condamnat la un an de închisoare şi interzicerea unor drepturi

Sentinţa Judecătoriei Buzău nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *