Skip to content
Buzău Știri locale

Buzău – Drumurile Naţionale care traversează judeţul şi un drum judeţean sunt închise din cauza viscolului

cotidianul

Autorităţile ridică restricţiile impuse miercuri seară pe două drumuri naţionale din Buzău, astfel că începând cu ora 8.00 se circulă pe DN 1B Bz-Ploiesti si de DN 10 Buzău -Intorsura Buzaului Brasov. Rămân închise restul drumurilor naţionale care tranzitează judeţul Buzău şi un drum judeţean. Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, joi dimineaţă, toate drumurile naţionale sunt închise. De asemenea, drumul judeţean 203 Ziduri Bălăceanu este închis, vizibilitatea fiind zero. Excepţie fac DN 1B Bz-Ploiesti si de DN 10 Buzău -Intorsura Buzaului Brasov, care au fost deschise începând cu ora 8.00.

Pe de altă parte, 8700 de abonaţi nu au current electric joi dimineaţă.

Vântul a doborât stâlpii de electricitate, iar muncitorilor de la Electrica le este foarte greu să intervină în toate punctele cu probleme.

Sunt fără current la acest moment, în unele localităţi avariile fiind de aseară, oamenii din Sahateni, Breaza, Pietroasele, Cernăteşti, Beceni.

Probleme sunt si Bisoca Săruleşti Amaru , Movila Banului , Florica ,Mihailesti, Gheraseni, Naeni,Blajani,Stilpu,Canesti Chiliile si Scortoasa.

Din cauza vântului puternic, cel puţin 39 de acoperişuri au fost distruse la Buzău iar 9 maşini au fost înzăpezite sau au au derapat şi au ajuns în şanţ.

Autorităţile dau asigurări că la aceast moment nu ar fi oameni izolaţi.

În continuare în acest moment, vântul suflă cu intensitate foarte mare, scrie News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *