Skip to content
Buzău Știri locale

Buzău: Focar de coronavirus la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Râmnicu Sărat

Inquam Photos/Dan-George Porcuțan

Un număr de nouă beneficiari ai Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Râmnicu Sărat, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Buzău, au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Potrivit oficialilor din cadrul DGASPC Buzău, cei 9 beneficiari depistaţi pozitivi nu au simptome de boală. Rezultatele altor 70 de teste, făcute atât beneficiarilor cât şi personalului, sunt aşteptate în perioada următoare. În Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Râmnicu Sărat sunt 118 beneficiari.

În judeţul Buzău, mai sunt active încă 10 focare de coronavirus: în două secţii ale Spitalului Judeţean, în aziluri de bătrâni, în Spitalul privat ”Sfântul Sava”- Secţia exterioară Pătârlagele, la Oficiul Judeţean de Zootehnie Buzău , la Societatea de distribuţie a energiei electrice Muntenia Nord- Department Construcţii Energetice Buzău şi în 2 societăţi comerciale din Buzău. sunt încă 16 persoane cu coronavirus.

În judeţul Buzău, se înregistrează 2.542 bolnavi de la debutul pandemiei, dintre care 1.891 s-au vindecat iar 91 au decedat. Sâmbătă, DSP Buzău a raportat 22 de îmbolnăviri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *