Skip to content
Buzău Știri locale

Buzău: Focar de coronavirus la o firmă care se ocupă de fabricarea cuptoarelor industriale

msn.com

Direcţia de Sănătate Publică Buzău a declarat un nou focar de coronavirus, la o importantă societate din Buzău, unde cinci persoane au fost confirmate cu SARS-COV-2. Este a treia societate mare din Buzău unde este focar de COVID-19.

Conform autorităţilor, cinci angajaţi ai unei societăţi care se ocupă de fabricarea cuptoarelor industriale pentru rafinării au fost confirmaţi cu coronavirus. Activitatea societăţii nu este afectată urmare a acestei situaţii.

Buzăul înregistrează în prezent 9 focare de coronavirus: la trei firme mari, la Spitalul Judeţean în secţiile Neonatologie si ATI, la ISU, la Vama Buzău, în timp ce două focare sunt în aziluri de bătrâni din Aldeni şi Costeşti. Joi, DSP Buzău a raportat 48 de noi îmbolnăviri şi 3 decese, cele mai multe de la debutul crizei sanitare.

Potrivit News.ro, printre bolnavi s-au confirmat în ultimele ore o asistentă şi un statistician din Spitalul Judeţean, un angajat de la ITM, dar şi doi angajaţi din azilul de la Costeşti unde sunt în total 19 bolnavi, 13 în rândul asistaţilor şi 6 angajaţi. Doi bătrâni din acest azil, infectaţi cu coronavirus, au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *