Skip to content
Buzău Știri locale

Buzău: focar de coronavirus la un centru pentru victimele violenţei în familie din Râmnicu Sărat

Inquam Photos/Octav Ganea

Autorităţile de sănătate publică din Buzău au declarat focar de coronavirus la Centrul Rezidenţial pentru Vicitimele Violenţei în Familie din Râmnicu Sărat, unde au fost confirmate 6 cazuri de infecţie cu coronavirus. Acesta este al cincilea centru din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Buzău unde este declarat focar de COVID-19.

Reprezentanţii DGASPC Buzău au precizat că şase persoane din Centrul Rezidenţial pentru Victimele Violenţei în Familie din Rm.Sărat au fost confirmate cu coronavirus, fiind vorba despre persoane cu vârste între 4 şi 48 de ani – două mame, fiecare cu doi copii, persoane asistate.

Acesta este al cincilea centru din subordinea DGASPC Buzău în care Direcţia de Sănătate Publică declară focar de coronavirus. Potrivit News.ro, cea mai gravă situaţie este la Beceni, sunt unde 17 angajaţi şi asistaţi confirmaţi cu COVID-19. Buzăul are, conform raportării de marţi, 565 de cazuri de coronavirus, 32 raportate în această zi. 313 bolnavi s-au vindecat şi au fost externaţi, iar 12 au murit.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *