Skip to content
Buzău Știri locale

Buzău: Un singur elev cu media 10 la Evaluarea Naţională

news.ro

Un singur elev din judeţul Buzău a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, faţă de 15 câţi au fost anul trecut.

Noemi Alexia Radu a absolvit gimnaziul la Şcoala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, fiind unul din cei trei şefi de promoţie, cu media 10 anul acesta în această şcoală

„Performanţa acestui copil era previzibilă date fiind rezultatele la învăţătură. A obţinut media 10 tot timpul. Este un copil de mare bun simţ, un copil excepţional, copil minunat, muncitor, care se adaugă absolvenţilor şcolii noastre care ne fac cinste”, a declarat marţi directorul Şcolii Gimnaziale „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, Monica Gheorghe.

După aflarea rezultatului şi a veştii că este singurul elev cu media 10 la Evaluarea Naţională de anul acesta de la Buzău, Noemi Radu Alexandra, a declarat că simte o mare bucurie, deşi dezvăluie că a învăţat constant la toate materiile, potrivit news.ro.

”  E o bucurie enormă. Îmi place să îmi ocup timpul cât mai frumos şi cred că o organizare bună a timpului m-a ajutat să îmi pot împărţi responsabilităţile cum trebuie şi să fac cât mai multe. Învăţ, dar am timp şi pentru pasiunile mele, îmi place să pictez, cânt la pian, scriu cărţi, compun poezie”, spune Noemi

Adolescenta nu va rămâne să studieze la Buzău ci va merge la Liceul Adventist Ştefan Demetrescu din Bucureşti, pentru a studia la liceul matematică informatică.

După emoţiile examenului, Noemi spune că va călători:

„Săptămâna viitoare aştept sa plec cu rulota la munte. Călătoriile sunt cea mai frumoasă răsplată”, afirmă ea.

Rata de promovare la Buzău, la Evaluarea Naţională, este înainte de depunerea contestaţiilor, de 75,7 la %, adică 2016 elevi au reuşit să aibă media peste 5 din 2663 de elevi câţi au fost prezenţi. Sunt 5 note de 10 la Limba română şi 16 note de 10 la Matematică, a declarat şeful ISJ Buzău, Ionel Meiroşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *