Skip to content
Politică

C. Armand demască problemele din USR: Am fost un partid low-cost!

Vicepresedintele USR, Clotilde Armand, prezentă miercuri seara la postul de televiziune B1 TV a dezbătut discuțiile apărute despre modul în care a fost gestionată campania în USR.

Astfel, aceasta a declarata că toate aceste discuții sunt firești, dat fiind că partidul este unul democratic, transparent și format din tineri entuziasmați.

”În niciun caz nu ne rupem și suntem ce am spus mereu că suntem. Avem în ADN transparența. Lucrurile din familie le lăsăm transparent să iasă în public. Se poate explica absolut tot. 

Problema în această campanie e că nu am avut bani și a fost o luptă pentru puținii bani donați. Unii au vrut bani pentru promovarea paginilor lor de Facebook, au fost frustrări acumulate și o luptă pentru puținii bani primiți. Am fost un partid low-cost și mulți au fost frustrați că puținii bani au fost folosiți pentru unele lucruri sau pentru altele”, a explicat Armand, potrivit B1.ro

Reacția acesteia vine în contextul scandalului declanșat de soțul ei, care într-o postare pe Facebook a scris despre grupuri de interese din USR, bani grei, abuzuri, legături cu Soroș și mătrășirea franțuzoaicei.

Mai mult, Clotilde a adăugat că, după părerea sa, sondajul comandat de USR în timpul campaniei și la care a făcut referire soțul ei în postare a fost unul corect, doar că unii membri ai partidului au considerat că banii cheltuiți pe acest sondaj puteau fi alocați pentru altceva.

”Eu nu am vorbit destul, probabil, cu mulți. Au fost frustrări pentru că oamenii nu au avut bani pentru campania lor. O să vedeți că au fost puțini bani, iar la fiecare leu toată lumea se uita cum e cheltuit. Noi data viitoare o să pornim mai devreme o campanie de donație pentru a avea bani să-i ajutăm mai mult pe candidații noștri”, a mai precizat Clotilde Armand.

Ea a mai susținut că s-a creat și o anumită confuzie în partid rezultată din faptul că unii au crezut că întreaga echipă de campanie este plătită când, de fapt, doar unii din staff erau plătiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *