Skip to content
Politică

C. Ivan continuă dezvăluirile: MOTIVUL pentru care Dragnea a suspendat o ședință de partid

" "

Europarlamentarul Catalin Ivan povesteste, intr-o postare pe Facebook, despre motivul pentru care liderul PSD, Liviu Dragnea, a suspendat o sedinta la partid.

Redăm postarea integrala a lui Catalin Ivan:

”Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur … si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului.

Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Sheidehh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila.
Concluzia este ca filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri”.

" "

1 comentariu la “C. Ivan continuă dezvăluirile: MOTIVUL pentru care Dragnea a suspendat o ședință de partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *