Skip to content
Politică

C. Ştefănescu, solidar cu senatorul PSD anti-gay: Băiețelul meu nu trebuie să vadă cuplurile alea

www.dcnews.ro

Codrin Ştefănescu (secretar general adjunct al Partidului Social Democrat) s-a declarat solidar cu senatorul PSD Ioan Deneş, care se pronunţase împotriva manifestărilor publice homosexuale, susţinând că acestea îi afectează libertatea.

CITIŢI ŞI: UPDATE Protest LGBT / Senator PSD: Cuplurile de homosexuali care merg de mână pe stradă îmi lezează libertatea

Codrin Ştefănescu a făcut duminică o declaraţie de susţinere faţă de Ioan Deneş.

„Eu sunt de acord cu domnul Deneș. Adică modul cum această minoritate vrea să-și externalizeze acest comportament nu trebuie și promovat public. Eu vreau ca băiețelul meu, care acum are opt luni, atunci cand va face patru ani să nu vadă doi bărbați că se țin de m’nă sau se sărută în mijlocul străzii. Au depturi (noi milităm pentru drepturi și libertăți), dar în cazul acesta se manifestă în intimitate. Nu în mod public, nu înfiază copii, nu se căsătoresc. Suntem un popor cu tradiție creștină. Eu am semnat alături de câteva sute de mii de membri PSD, la scrisoarea pentru Coaliția Familiei, ținem la lucrul ăsta, sunt creștin ortodox, băiețelul meu nu trebuie să vadă cuplurile alea care se țin de mană pe stradă, au libertatea lor, dar în intimitate. (…) Vi se pare normal să se ţină de mană pe stradă un bărbat cu barbă cu unul cu mustaţă? Mie nu mi se pare normal. Trei milioane de romani au semnat petiţia pentru ca familia să fie formată dintr-un bărbat şi o femeie. Nimeni nu vă încalcă drepturile şi libertăţile, dar faceţi ce vreţi la voi acasă”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *