Skip to content
Politică

Ca-n romanele de capă și spadă: Adrian Severin și judecătorul incestuos cu tatuaj

jurnalul.ro
" "

Citiți mai jos despre o situație ca în romanele de capă și spadă: fostul ministru al Afacerilor Externe Adrian Severin vorbește despre un judecător ce ar avea un tatuaj în formă de trandafir și care ar fi comis incest cu propria soră.

Fostul europarlamentar, aflat în penitenciarul Rahova (unde execută o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru trafic de influenţă şi luare de mită), a trimis o scrisoare deschisa ministrului Justitiei, „indiferent cine este acesta”, intitulata „Opriti crima judiciara”. De fapt, este o scrisoare trimisa in 10 iunie 2017 catre actualul ministru al Justitiei Tudorel Toader, dar pe care Severin i-o trimite si viitorului ministru al Justitiei, in conditiile in care Toader si-a prezentat demisia si ar putea fi schimbat ca urmare a razboiului din PSD, notează marți Lumeajustiției.ro.

" "
" "

Adrian Severin face o radiografie a gravelor probleme din Justitie, prezinta cazurile unor oameni ajunsi dupa gratii in urma unor anchete si condamnari ce ridica mari semne de intrebare, dar mai ales atrage atentia ca actualul sistem judiciar este unul corupt. Este un sistem care, in opinia lui Severin, mimeaza lupta impotriva coruptiei pentru a ascunde faptele de coruptie si pentru a-i face scapati pe adevaratii mari corupti. Severin acuza ca acest sistem este vinovat pentru instituirea starii de teroare in tara si blocarea tuturor institutiilor statului, dezbinand societatea, subminand sistemul imunitar al statului si vulnerabilizand natiunea. Adrian Severin ii cere ministrului Justitiei sa nu fie complice la o crima judiciare indreptate impotriva natiunii romane.

Partea cu adevărat incredibilă abia acum vine: Adrian Severin ii cere ministrului Justitiei sa urmareasca modul in care anumiti judecatori de la Inalta Curte si Curtea de Apel Bucuresti au promovat pentru a afla care sunt magistratii santajabili. In acest context, Severin susține că la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), in „plutoanele de executie”, ar exista un judecător documentat si santajat pentru relatiile incestuoase cu propria soră, respectivul magistrat putând fi identificat dupa „delicatul trandafir tatuat pe fesa dreapta”.

Citiți AICI scrisoarea integrală semnată de către Adrian Severin.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *