Skip to content
Economie

Câciu: Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile

Inquam Photos/George Calin

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a anunţat că Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile, ceea ce reprezintă ”o gură de oxigen aşteptată de zeci de mii de antreprenori”.

Am promis că susţinerea economiei este prioritară şi ne ţinem de cuvânt! Astăzi, la propunerea Ministerului Finanţelor, Guvernul a adoptat prelungirea scutirii de la plata impozitului specific datorat de operatorii economici din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile”, a scris luni pe Facebook Adrian Câciu.

Ministrul Finanţelor afirmă că, astfel, este ajutat ”un sector economic aflat în continuare într-o acută lipsă de lichiditate”. ”Protejăm sute de mii de locuri de muncă şi oferim o gură de oxigen aşteptată de zeci de mii de antreprenori! Vom continua să luăm asemenea măsuri generate în urma dialogului cu mediul privat”, a mai scris ministrul.

Acesta susţine că ”putem depăşi această situaţie dificilă doar ajutând firmele şi angajaţii acestora”. ”Asta înseamnă cu adevărat solidaritate economico-socială în vreme de criză”, a precizat ministrul. din domeniul HoReCa pentru o perioadă de 180 de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *