Skip to content
Sport

Cadou de “Rege” pentru Gheorghe Hagi – un supercontract cu cea mai mare casă de pariuri din România

Pe 5 februarie, Gheorghe Hagi a împlinit 56 de ani, iar pe 22 februarie a primit și cadoul. Echipa pe care o antrenează, FC Viitorul Constanța, câștigătoarea Ligii 1, a Cupei României și a Supercupei României, a anunțat semnarea unui contract de sponsorizare cu cel mai mare operator de pariuri și jocuri de noroc din România.

Suntem onorați să avem Superbet că și partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanța. Este o nouă validare a modului în care viziunea noastră de creștere a unor valori sustenabile pentru sportul românesc este împărtășită de un brand românesc valoros”, a ținut să spună Gică Popescu, președintele FC Viitorul, prezent la semnarea contractului.

Pentru Hagi, parteneriatul nu este doar un cadou, ci și intrarea într-o zonă de care s-a ținut departe până de curând – Superbet devine primul operator de pariuri care susține clubul constănțean, fondat în 2009. Până acum, Gică Hagi a respins orice propunere de parteneriat cu casele de pariuri din România. În 2019, mărturisea că a fost ofertat, chiar cu propuneri consistente. “Au fost propuneri mari! Din păcate! Spun din păcate fiindcă pierd niște bani, am înțeles că plătesc mult casele de pariuri care sponsorizează cluburile”, spunea Hagi pentru publicația Fanatik în 2019.

Pentru o echipă de doar 12 ani, Viitorul Constanța a avut o ascensiune fulminantă  – la trei ani, intră în Liga I și devine campioana României la doar opt ani de la înființare. Cu Gheorghe Hagi pe banca tehnică, echipa a câștigat în 2019 și Cupa și Supercupa României, având deja toate cele trei trofee interne în palmares. Până în prezent, Viitorul a strâns și patru participări în cupele europene. O altă performanță – prezența în loturile echipelor naționale – juniori și seniori – a peste 20 de fotbaliști crescuți la Academia Gheorghe Hagi.

Fondat în 2008 de Sacha Dragic, Superbet este cea mai mare casă de pariuri din România ca număr de agenții și ca cifră e afaceri. Din mai 2019, între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, cel mai mare fond american de investiții din lume. Se numără printre cele mai valoroase companii românești și este singura companie românească de profil în topul global al celor mai bune 50 de companii din industria de gaming & gambling.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *