Skip to content
Politică

CADOUL lui Dragnea pentru Rovana! Profilul unui ministru ”multilateral dezvoltat” EXCLUSIV

Cotidianul.ro

Interimatul controversatei Rovana Plumb la Ministerul Educației – propus de șeful PSD-ist Liviu Dragnea, via premierul Viorica Dăncilă – reprezintă un soi de ”mini-cadou” al teleormăneanului, care-i suflă-n pânze Rovanei, după ce aceasta i-a luat partea, cu virulență, în războiul cu gruparea Firea-Stănescu-Țuțuianu. În paralel, Dragnea se căznește s-o convingă pe senatoarea Ecaterina Andronescu să accepte funcția de ministru al Educației, fiind conștient că, printr-o astfel de mutare, va administra o nouă palmă usturătoare baronilor contestatari.

Precizăm că Rovana Plumb nu este trimisă în judecată în Dosarul ”Belina”, la fel ca Sevil Shhaideh, doar fiindcă a fost salvată de imunitatea parlamentară (menținută la porunca infractorului dublu condamnat Liviu Dragnea, care a cerut deputaților coaliției PSD-ALDE să voteze împotriva solicitării DNA privind ridicarea imunității).

După faptă și răsplată…

”Pontistă” vehementă pe vremea în care Victor Ponta era șef la partid și – firește! – ”dragnistă” virulentă de-a lungul ultimilor doi ani, Rovana Plumb este un exemplu sugestiv de ministru PSD-ist ”multilateral dezvoltat”. Fără a avea nici cea mai mică expertiză pentru portofoliile acordate, Plumb a fost pusă pe tapet, din 2012 și până în prezent, pentru următoarele portofolii: Fonduri europene (guvernul Dăncilă/Tudose/Grindeanu), Muncă și Mediu (Cabinetul Ponta). Vă reamintim că, după ce a impus cu scandal legea care prevede plata Timbrului de Mediu, familia Rovanei Plumb – o familie ”tradițională”, desigur! – și-a înmatriculat autoturismul de lux Audi Q7 (motor V8 pe benzina de 4.2 litri)… în Bulgaria, tocmai pentru a fenta prevederile legii. Potrivit presei centrale, Plumb mai deține și un BMW M6, unul dintre cele mai poluante automobile din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *