Skip to content
Călărași Știri locale

Călărași: Sinucidere în grup. Un bărbat și două femei s-au aruncat în Dunăre

Banatulazi.ro

Două femei și un bărbat, doi soți și mama unuia dintre ei, s-au aruncat vineri în brațul Borcea al Dunării, la Călărași. Femeile au murit, în timp ce bărbatul a fost dus la spital.

La data de 7 ianuarie a.c., ora 15.39, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că 3 persoane s-au aruncat în brațul Borcea, în municipiul Călărași.

În fapt, 2 femei, în vârstă de 47 și 77 de ani, precum și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Călărași, ar fi intrat, cu intenția de a se sinucide, în apa brațului Borcea.

Cele doua femei au fost declarate decedate, iar barbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt”, anunță autoritățile.

Potrivit presei locale, citate de Digi 24, cei trei locuiau pe străzi de 3 ani, iar în 2017 au mai avut o tentativă de sinucidere. Și atunci s-au aruncat în apele Dunării, după ce au consumat o substanță toxică.

Familia a locuit într-o garsonieră, dar aceasta a fost scoasă la vânzare din cauza acumulării unor datorii mari la utilități. Ulterior, cei trei au primit o locuință socială, însă au fost evacuați tot pentru neplata utilităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *