Skip to content
Politică

Calcule febrile înaintea moțiunii. Radu Tudor NU EXCLUDE o trădare UDMR-istă EXCLUSIV

antenaplay.ro

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat luni in urma sedintei Biroului Executiv al PNL ca negocierile cu diverse grupuri parlamentare, in vederea sustinerii motiunii de cenzura, se poarta pana in momentul votului, dar si ca, dupa o eventuala cadere a Guvernului, formatiunea este deschisa discutiilor cu toate fortele politice civilizate.

Amintim că liderul PNL a declarat duminică, la Suceava, că a purtat discuţii cu UDMR şi aşteaptă o decizie a Uniunii în legătură cu votul la moţiunea de cenzură.

În acest context, contactat de PSnews.ro, realizatorul TV Radu Tudor a subliniat că ”marea șansă a PSD se numește PNL”, având în vedere ”cum arată acum partidul lui Orban, cum este condus și cum se manifestă în public”.

”Eu cred că marea șansă a PSD se numește PNL. Așa cum arată acum PNL-ul, cum este condus, cum se manifestă în public, înafară de niște cuvinte cu tușe groase, înafară de niște jigniri tot soiul de calificative, PNL nu este în stare să ofere mai nimic consistent. Președintele Iohannis compensează foarte mult din lipsa de performanță și din atitudinea extrem de bleagă a PNL și aici văd eu marea șansă a PSD-ului: o opoziție slabă, neînchegată, fără niște oferte concrete, un plan serios, fără niște măsuri care să atragă atenția populației și care ar putea să spună ”În partea cealaltă sunt lucruri interesante, ia să plecăm puțin urechea”. Este un mod foarte amator de a face opoziție, doar cu strigăte și cuvinte grele nu cred că poți să depășești stadiul actual de partener neserios în viața politică”, a declarat Radu Tudor.

Totodată, jurnalistul a ținut să sublinieze că nu este exclus ca UDMR să voteze miercuri moțiunea de cenzură depusă de opoziție:

”Eu cred că UDMR-ul s-a născut pentru a-și negocia de fiecare dată votul pe diverse avantaje și pe diverse privilegii. Această formațiune, care nu este nici politică și nici civică, a fost înființată pentru a afla cu cine guvernează ei. Noi d-aia facem din 4 în 4 ani alegeri, ca să vedem cu cine guvernează UDMR-ul. Ei au fost la putere și cu cei de dreapta, sunt la putere și cu cei de stânga, își negociază mereu voturile în interes propriu și o fac într-un stil atât de mercantil încât orice surpriză este posibilă din partea lor, și asta nu pentru că ar avea Ludovic Orban mari calități de negociator, ci pentru că pur și simplu UDMR unde apare un interes material și politic direct, acolo se plasează”, a conchis realizatorul TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *