Skip to content
Politică

Calculele lui Ion Cristoiu pentru lupta electorală din 5 iunie EXCLUSIV

Gazetarul Ion Cristoiu, invitat în această săptămână, la Dialogurile PSnews.ro, a făcut o serie de previziuni privind scorurile pe care le vor obţine principalii candidaţi în alegerile locale de pe 5 iunie.

Astfel, la nivel naţional, Ion Cristoiu a apreciat că PSD va obţine 40% dintre voturi, PNL se va situa la nivelul de 35%, în timp ce ALDE şi PMP vor fi cotate la 5% fiecare.

În Bucureşti, jurnalistul o dă câştigătoare pe Gabriela Firea, de la PSD (cu 40%), în timp ce Cătălin Predoiu (PNL) are şanse să îl surclaseze pe candidatul USB, Nicușor Dan, cu 35% la 20%.

Ion Cristoiu estimează că primar al Sectorului 1 va fi PSD-istul Dan Tudorache (40%), care va fi victorios în faţa lui Alexandru Nazare de la PNL (30%) şi a candidatei USB, Clotilde Armand, care va obţine un scor de 20%.

La Primăria Sectorulului 2, ziaristul Ion Cristoiu îl dă victorios pe  Dan Cristian Popescu, candidatul PNL, care va obține 40% dintre voturi, urmat fiind de Dumitru Pelican, candidatul Partidului Ecologist Român (PER), cu 35%și de actualul primar interimar, Mihai Mugur Toader (PSD), cu 30%.

În Sectorul 3, Ion Cristoiu vede o victorie categorică a social-democratului Robert Negoiță (45%), iar la Primăria Sectorului 4 liberalul Răzvan Sava ar învinge cu scorul de 40%.

În Sectorul 5, jurnalistul vede o luptă destul de strânsă între Daniel Florea (PSD, 40%) şi Marian Vanghelie, candidatul Partidului Dreptăţii Sociale (PDS, 30%).

Nu în ultimul rând, Primăria Sectorului 6 ar putea fi câştigată de PSD-istul Gabriel Mutu (cu 40%), urmat, la o distanţă mică, de independentul Ştefan Florescu (30%). Pe ultimul loc, s-ar putea plasa PNL-istul Răzvan Mironescu (20%).

cristoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *