CALENDAR ÎNSCRIERI LICEU 2024. Când are loc repartizarea computerizată

Elevi ai Colegiului Naţional 'Sf. Sava
Sursă foto: George Călin

Calendar înscrieri liceu 2024. După examenul de Evaluare Națională 2024 elevii claselor a opta dar și părinții acestora trec prin alte emoții: urmează înscrierea la liceu.

Calendar înscrieri liceu 2024. Ce trebuie să știe elevii și părinții

Înscrierile la liceu încep pe data de 11 iulie, iar repartizarea computerizată a candidaților are loc pe data de 24 iulie. Iată calendarul complet al înscrierilor:

11 – 12, 15 – 19 iulie: Introducerea în baza de date computerizată (în aplicația informatică centralizată) a datelor din fișele de înscriere;

11 – 12, 15 – 19 iulie: Verificarea de către părinți și candidați a corectitudinii datelor din fișa listată de calculator, corectarea eventualelor greșeli în baza de date computerizată și listarea fișelor corectate din calculator, operațiuni ce se vor realiza utilizând aplicația informatică centralizată;

22 iulie: Termenul-limită pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul de admitere județean/al municipiului București, precum și a listei absolvenților care nu participă la repartizarea computerizată, prin confirmarea operațiunilor specifice în aplicația informatică centralizată.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: