Skip to content
Politică

Calimente, previziune sumbră. Cine ar putea deveni preşedintele PNL: Va fi încununarea ridicolului!

Deputatul Mihăiţă Calimente (recent trecut de la PNL la ALDE) lansează o previziune sumbră, în ceea ce priveşte omul care ar putea deveni preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Parlamentarul (preşedintele Comisiei comune de control al SIE) a declarat, marţi după-amiază, la Antena 3, că un posibil pretendent pentru preşedinţia PNL ar putea fi primarul municipiului Arad, fostul PDL-ist Gheorghe Falcă, finul ex-preşedintelui României Traian Băsescu.

" "
" "

CITIŢI ŞI: Echipa ALDE se mărește. Un important deputat a demisionat din PNL: „Atmosfera a devenit irespirabilă”

Afirmaţia a fost făcută în contextul în care Calimente a reclamat faptul că fostul PDL tinde să acapareze actualul PNL, mai ales în lumina rezultatelor de la alegerile locale.

„Nu exclud ca domnul Falcă să ajungă preşedinte PNL, la câtă ambiţie cunosc că are. Şi atunci va fi încununarea ridicolului”, a subliniat Mihăiţă Calimente.

1 comentariu la “Calimente, previziune sumbră. Cine ar putea deveni preşedintele PNL: Va fi încununarea ridicolului!

  1. Calimente Vermorel este un nebun cu atestat ! Faceți o greșeala ca ii dați atenție . Tras pe linie moarta reacționează ca un dement . Nu a făcut nimic in 12 ani ca parlamentar pentru județul Arad , dar si-a angajat fiul la cabinetul de parlamentar . Un jeg uman !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *