Tăriceanu anunță momentul în care PLR ar putea intra la guvernare

Președintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat intr-o emisiune televizata ca in acest moment nu este oportuna o intrare la guvernare a PLR, insa dupa alegerile prezidentiale acest lucru este posibil.

„Una este participarea la guvernare si alta e majoritatea pe care se bazeaza Guvernul. Eu am declarat ca impreuna cu colegii mei sustinem actuala majoritate si Guvernul din responsabilitatea data de alegeri. Nu intram la guvernare acum, nu cred ca e oportun un asemenea gest. Insa, dupa alegerile prezidentiale acest lucru este posibil. O consolidare a majoritati ar putea fi necesara”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Referitor la o posibila confruntare cu Victor Ponta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, presedintele Senatului a spus ca „la noi viata politica a cunoscut o involutie care a creat perceptia ca in politica nu exista adversari, ci doar dusmani. Eu cred ca putem fi adversari, dar avem amandoi un scop comun, facem politica amandoi in folosul Romaniei, nu in interes personal. Pot sa fiu in turul 2 cu Victor Ponta, o sa fie o dezbatere civilizata, de idei. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne dam in cap”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL