Skip to content
Politică

Călin Popescu Tăriceanu își lansează candidatura la prezidențiale

Președintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu, își lansează vineri candidatura la alegerile prezidențiale, evenimentul urmând să aibă loc la Palatul Parlamentului, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

„Am depus peste 279.000 de semnături. Din păcate, o parte dintre semnături nu le-am putut folosi pentru că ele au fost strânse de Partidul Liberal Reformator. Încă, în justiție, trenează înregistrarea oficială a partidului și, de aceea, o parte dintre semnături nu am putut să le folosim”, a declarat Tăriceanu, luni, la BEC, când și-a depus candidatura.

În opinia sa, România are nevoie de un proiect de țară care să o ducă pe locul pe care îl merită.

„Proiectul meu se intitulează ‘România, a șaptea putere a Europei’. Vreau, pentru țara mea, mai mult. Vreau, pentru cetățenii mei, să trăiască mai bine, vreau să fim respectați, să fim o țară demnă, o țară privită cu respect și de care oamenii să fie mândri. Vreau o țară care să fie caracterizată prin bunăstare, dar aceste lucruri nu se pot realiza decât cu multă muncă, cu multă seriozitate și politica trebuie privită altfel, nu ca până acum — o activitate derizorie, o activitate care, în final, nu reușește să câștige încrederea cetățenilor”, a afirmat Tăriceanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *