Skip to content
Politică

Călin Popescu Tăriceanu, previziuni sumbre: „Vom avea o calitate proastă a vieții!”

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a făcut o serie de previziuni privind „calitatea vieții de zi cu zi”.

Astfel, prezent în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Realitatea TV, Tăriceanu a vorbit despre performanța actualului Guvern și despre decizia CCR.

„Mă uit la ceea ce este performanţa actualului guvern. ‪#‎Cioloş‬, până la urmă, pare să fi scăpat situaţia de sub control. La prea multe ministere avem gafe. Ministerul Muncii – îşi dă demisia ministrul care spune că dacă va fi adoptat proiectul pe care ea l-a prezentat sindicatelor. La Fonduri Europene, îşi dă demisia. Deci, aduci unii care, domne’ sunt tehnocraţi, cu experienţă, Bruxelles, nu ştiu ce. La Fonduri Europene, după cinci luni de zile, e pusă pe făraş. Ce se întâmplă?
Deci, astea sunt problemele pe care eu aș prefera să le discut de foarte multe ori, în spațiul public, în ‪#‎Parlament‬, la tribuna Parlamentului sau în dezbaterile publice care au loc, pentru că țin de preocupările oamenilor. Și, din păcate, întrăm pe subiecte minore, care domină agenda și care durează o zi. Mâine, nimeni n-o să mai discute despre decizia Curții Constituționale”, a sustinut copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Mai mult, acesta a adăugat: „Calitatea vieții noastre de zi cu zi depinde de calitatea democrației pentru că, dacă la toate nivelurile avem un deficit democratic, atunci primarul va lua deciziile în desconsiderarea cetățeanului. Dacă oamenii cred că democrația este un moft, atunci sigur că vom avea o calitate proastă a vieții, autoritățile nu vor ține cont de nevoile esențiale ale oamenilor”.

1 comentariu la “Călin Popescu Tăriceanu, previziuni sumbre: „Vom avea o calitate proastă a vieții!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *