Skip to content
București

Calvarul ia sfârşit: Metrorex redeschide accesul în două staţii

timisoaraonline.ro

Calvarul de la metrou ia sfârşit marți: operatorul de transport subteran Metrorex redeschide accesul călătorilor în două staţii.

Astfel, este vorba despre staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei. Acestea vor fi redate în folosință cu o zi mai devreme faţă de data anunţată. Etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou a început sâmbătă şi se va încheia în 19 septembrie, relateaza News.ro.

Etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou a început sâmbătă şi se va încheia pe 19 septembrie. Metrorex aminteşte că proiectul de modernizare a instalaţiilor de control-acces se află în plin proces de implementare şi că orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate.

În perioada 9 septembrie – 12 septembrie, vor fi făcute modernizări ale instalaţiilor de acces la staţiile Dimitrie Leonida şi Costin Georgian, ultimele programate fiind Pantelimon şi Basarab 1, unde lucrările se vor desfăşura în intervalul 16 septembrie – 19 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *