Skip to content
Politică

Camera de Comerț Româno-Britanică, laude pentru România

Camera de Comerț Româno-Britanică, laude pentru România.

Astfel, vicepreședintele Camerei de Comerț Româno-Britanică (BRCC), Neil McGregor, a declarat că România face progrese remarcabile în trimiterea în judecată a persoanelor acuzate de corupţie, dar există şi alte metode pentru a schimba modul în care oamenii abordează afacerile.

”Marea Britanie arată care sunt paşii practici de parcurs pentru a întemeia o cultură anti-corupţie şi am fost onorat să le explic autorităţilor române cum funcţionează acest lucru în practică, ţinând cont de primele condamnări şi trimiteri în judecată în Marea Britanie a companiilor care nu au prevenit corupţia în alte ţări. Un mediu curat de afaceri este un lucru bun pentru afacerile dintre Marea Britanie şi România, precum şi pentru societatea civilă în general. Ne dorim să continuăm să lucrăm cu Ministerul Justiţiei din România în acest domeniu foarte important”, a explicat Neil McGregor, potrivit realitatea.net.

În calitate de vicepreşedinte al BRCC, Neil a observat atitudinea negativă faţă de România susţinută de anumite publicaţii din Marea Britanie şi încearcă să îi convingă pe investitorii internaţionali că pot face afaceri sigure şi curate în România, se arată într-un comunicat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *