Skip to content
Politică

Camera Deputaţilor: 8 noi deputaţi validaţi pe locurile rămase vacante

facebook camera deputatilor

Camera Deputaţilor a validat, marţi, 8 mandate de deputat pe locurile rămase vacante în urma demisiilor deputaţilor aleşi în funcţii din administraţia locală sau la Curtea de Conturi.

Astfel, Alexandru Ciurea, candidat pe lista USR în circumscripţia Bucureşti, a fost validat în locul lui Nicuşor Dan iar George Cristian Mitricov, candidat pe lista PSD în Dolj, pe locul vacant în urma demisiei Liei Olguţa Vasilescu.

De asemenea, Marin Traian Radu, candidat pe listele PSD Dolj, a fost validat în locul lui Ion Călin, iar Carmencita Pricop, candidat pe lista PSD în circumscripţia Buzău, pe locul vacant după demisia lui Sorin Lazăr.

Iulian Alexandru Muraru, candidat pe listele PNL Iaşi, a fost validat pe locul lui Costel Alexe; Silviu Nicolae Cernat, candidat pe listele USR Bacău, în locul lui Lucian Stanciu Viziteu; Radu Barb, candidat pe listele PSD, pe locul lui Laurenţiu Nistor; iar Marin Preda, candidat pe listele PSD, a fost validat pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Nicolae Velcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *