Skip to content
Politică

Camera Deputaţilor a amânat cu o săptămână numirea unui nou chestor în locul lui Marcel Ciolacu

tvsudest.ro

Camera Deputaţilor a amânat cu o săptămână numirea unui nou chestor în locul lui Marcel Ciolacu, ales preşedinte al acestui for.

Deputatul UDMR Szabo Odon a cerut, în plenul Camerei Deputaţilor, amânarea cu o săptămână pentru că nu au fost consultaţi liderii de grup, conform Agerpres.

Şi deputatul PNL Gabriel Andronache a susţinut propunerea UDMR, punctând că nu au fost discuţii cu privire la realocarea mandatului de chestor.

Daniel Constantin a fost propus de Pro România pentru a ocupa această funcţie, după ce secretarul Camerei Deputaţilor Lia Olguţa Vasilescu a spus, la începutul acestei săptămâni, că, potrivit Regulamentului Camerei, grupul parlamentar condus de Victor Ponta va trebui să obţină anumite funcţii la nivelul conducerii forului legislativ.

Grupul Pro România, având un număr destul de mare de parlamentari, ştiţi foarte bine că s-a constituit ca şi grup parlamentar. Conform Regulamentului Camerei, va trebui să obţină nişte funcţii la nivelul conducerii Camerei. Acest loc fiind deja vacant, nu cred că mai trebuie să aşteptăm până în sesiunea din septembrie ca să le oferim acest loc”, a explicat Vasilescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *