Skip to content
Societate

Campania publicitară care a divizat internetul. Silviu Mănăstire: Stalinistul Șora nu are căderea morală nici măcar să se exprime pe teme de Libertate

Cap Limpede

Noua campanie publicitară a celor de la eMAG, semnată de agenția Papaya, a stârnit numeroase discuții în spațiul public. Este sau nu este potrivită folosirea imaginii lui Mihai Șora pentru a marca 30 de ani de la Revoluție?, a fost întrebarea care s-a pus cel mai des. ”Un cretinism halucinant”, crede jurnalistul Silviu Mănăstire.

”Proștii ăia ce fac strategia de promovare pentru eMAG l-au pus pe stalinistul Mihai Șora să fie imaginea brandului. Ce cretinism halucinant, Șora a ajuns să reprezinte în România ideea de libertate, el ca individ fiind “creația filozofică” a bolșevismului.

Stalinistul Șora nu are căderea morală nici măcar să se exprime pe teme de Libertate, darămite să confiște conceptul la nivel de imagine. El, care a slugărit, prin muncă ideologică, 20 de ani regimul comunist criminal care a omorât la Canal și în închisorile politice aproape toată elita interbelică.

Mai jos este hârtia de “admitere” în Partidul Comunist a filozofului.

Ce rahat turcesc e de discutat aici? Ce nuanțe? După care vă mirați că “noua generație eMAG” are repere defecte, este spălată pe creier, folosită în tot felul de manipulări și se închină la idoli de mucava. 

Băi, loazelor care v-ați făcut cultura generală de pe rețelele sociale și meme-uri, la bibliotecă cu voi!

PS: Elisabeta Rizea este un simbol al Libertății și al drepturilor omului, bai, progresistilor lui peste prăjit! Puneți mana pe carte!”, a scris Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Platforma de vănzări online eMAG a lansat o nouă campanie de brand sub sloganul „Libertate în fiecare zi”. Campania video, semnată de agenția Papaya, îl are în centru pe filosoful Mihai Șora și vorbește despre aniversarea a 30 de ani de libertate. Pe partea de branding, eMag a colaborat cu agenția Brandient.

1 comentariu la “Campania publicitară care a divizat internetul. Silviu Mănăstire: Stalinistul Șora nu are căderea morală nici măcar să se exprime pe teme de Libertate

  1. eMag a facut o greseala enorma bagandu-l pe stalinistul Sora in reclama eMag.
    Personal am eliminat, de pe blogurile mele, toate reclamele eMag care il au pe Sora pe ele.
    De asemenea, nu voi mai cumpara nimic de la eMag atata timp cat il are pe stalinistul Sora ca promotor al firmei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *