Skip to content
Politică

Campanie de promovare a României: ministrul Turismului, ghid al jurnaliștilor străini

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost implicat zilele acestea într-o campanie de promovare a țării noastre.

Concret, Trif a devenit ghid pentru o zo pentru 14 jurnaliști străini, conform unui comunicat remis redacției PSnews.ro.

Jurnaliștii au venit din Cehia, Grecia, Polonia, Estonia, Spania și România și au făcut un tur al celor mai importante puncte de atracție turistică din zona Brașov-Bran-Sibiu.

Acest infortrip a fost organizat de Ministerul Turismului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, în contextul pregătirii preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, în prima parte a anului 2019.

„Mă bucur că am avut șansa de a prezenta orașul meu, zona mea, tuturor acestor jurnaliști. Sunt mândru de Sibiu, de întreaga regiune și sunt convins că am reușit în aceste zile să contribuim la o schimbare de percepție a multor europeni față de România! Țara noastră va deveni o destinație turistică majoră în Europa, sunt sigur de acest lucru, mai ales acum, după ce am discutat cu liderii de opinie prezenți în țara noastră cu ocazia acestor infotripuri pe care le organizăm. Am întâlnit oameni
uimiți de cât de frumoasă este țara noastră și care au recunoscut că, până acum, aveau o imagine nedreaptă a României. În câteva luni, țara noastră va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene și nu va fi o misiune ușoară. Garantez că vom avea un mandat de succes și că vom profita de această oportunitate pentru a face cunoscută România la adevărata ei valoare”, a spus ministrul Turismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *