Campionul MMA Alin Chirilă, reținut de polițiști după ce a răpit și bătut un bărbat, în Galați

Sursă foto: Facebook / Alin - The Tank Chirila

Alin Chirilă, campion mondial la MMA (Mixed Martial Arts, arte marțiale mixte) este protagonistul unui episod penal, după ce ar fi răpit și bătut un bărbat de la care dorea să afle informații.

Infracțiunile au fost comise pe 16 decembrie.

Potrivit informațiilor din anchetă, Chirilă și-a amenințat victima cu represalii dacă face plângere la poliție.

Alin Chirilă, luptător MMA, campion mondial, a fost reținut în urmă cu puțin timp, împreună cu fratele său. Cei doi au fost aduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

El este suspectat că, împreună cu fratele său, l-a răpit de acasă și l-a băgat cu forța în mașină pe un bărbat din județul Galați.

Acolo, și-ar fi bătut victima timp de o oră. Indicii ale comiterii acestor infracțiuni au fost găsite pe imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere.

Răpirea și agresiunea au fost puse la cale pentru ca persoana răpită să furnizeze adresa unui alt cetățean.

Victima, trimisă se spele, pentru a nu murdări mașina răpitorilor

Alin Chirilă voia să-l bată și pe acesta din urmă, deoarece avea un conflict cu fratele său.

Chiar dacă a aflat adresa, luptătorul MMA nu a reușit să abordeze potențiala victimă, așa că l-a bătut în continuare pe cel răpit, care îi era la îndemână.

La final, victima a fost amenințată că, dacă spune ceva la poliție, va fi dezbrăcată și abandonată într-o pădure.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se mai observă cum Alin Chirilă și fratele său l-au dat jos pe cel răpit ca să se spele pe față, să nu cumva să le murdărească vehiculul.

Acum, procurorii urmează să-i prezinte instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a relatat corespondentul Antena 3 CNN Gabi Vlad.

Luptătorul MMA a fost adus cu duba de la Timișoara, unde locuiește cu familia sa, înainte de a fi audiat și reținut inițial pentru 24 de ore.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: