Skip to content
Magazin

Când ar putea fi lansat GTA 6? Ce spune bursa zvonurilor din lumea gamerilor

zonait

GTA 5 încă este unul din cele mai populare jocuri.  La polul opus, veștile despre GTA 6 abia au început să iasă la iveală, cu pași timizi, potrivit zonait.ro.

Un utilizator anonim de pe Reddit menționează faptul că GTA 6 va fi lansat în octombrie 2023. Acțiunea va fi plasată în Florida anilor ’79, protagonistul aventurându-se printr-o poveste secționată în capitole. La rândul ei, povestea este oarecum similară cu cea din Red Dead Redemption 2, însă, chipurile, nu la fel de emoționantă.

Coincidența face ca acest leak să se muleze într-un fel pe anunțul Rockstar în legătură cu un nou proiect. Că o fi ceva distinct, că o fi chiar GTA 6, nimeni nu știe sigur, dar cert este că acest…Ceva este gândit astfel încât să ofere o experiență sandbox cu o hartă mai mică, dar mai densă, și NPC-uri cu AI extrem de avansat. Bineînțeles, Rockstar reamintește că jocul nu va fi lansat în niciun caz prea curând.

Câtă vreme fanii sunt obligați să stea cuminți pe măsură ce leak-urile despre GTA 6 le zgândăresc entuziasmul la fel cum cineva freacă o cană de gratiile unei celule ca să-i facă în sâc prizonierului, Rockstar lucrează la varianta de PS5 a lui GTA5, care va sosi în această vară. Dar pe când un remaster sau portare pentru primul Red Dead Redemption?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *