PSnews

Sport & Lifestyle

Când creația se naște din suferință, apar giuvaieruri. Cazul tulburător al Dianei Dobre

editiadedimineata.ro

Când creația se naște din suferință, apar giuvaieruri. Citiți în cele ce urmează despre cazul tulburător al artistei Diana Dobre.

Diana Dobre este o tânără de 23 de ani din Buzău care suferă de distrofie musculară, o boală incurabilă ce necesită sprijin permanent din partea familiei și a celor dragi. A fost absolventă a Liceului Pedagogic „Spiru Haret” din Buzău, fiind numită șefă de promoție a generației 2009-2013.

Site-ul Ediția de Dimineață a stat de vorbă cu artista vizuală ale cărei desene vorbesc despre partea zguduitor de frumoasă a vieții.

Reporter: Cum ai descoperit acest talent și pasiunea pentru desen?

Diana Dobre: În urmă cu aproximativ 6 ani am găsit din întâmplare pe internet o lucrare în creion care m-a fascinat prin realismul ei. Acela a fost impulsul care m-a determinat să încerc și eu să îmi explorez latura artistică. Așadar am luat o coală și un creion și m-am pus pe treabă.

Reporter: Ai urmat un curs profesional în urma absolvirii liceului?

Diana Dobre: În ultimii ani am reușit să-mi transform hobby-ul într-o mică afacere de tip freelance de care sunt mândră. Mă consider foarte norocoasă fiindcă fac ceea ce îmi place, iar acest lucru îmi aduce multă satisfacție.

Reporter: Familia și prietenii te-au încurajat de la început pentru acest demers artistic?

Diana Dobre: Încă de la început cei dragi m-au sprijinit și m-au încurajat să îmi urmez această pasiune. Acest lucru m-a întărit mult în evoluția mea ca artist.

Găsiți AICI atât continuarea interviului, cât și mai multe desene ale Dianei Dobre.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi