Skip to content
Societate

Când este Black Friday 2022 în România

history.com

Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping al anului și ziua în care magazinele oferă cele mai mari reduceri. Black Friday este organizat în luna noiembrie în România, însă sunt magazine care au început deja reducerile, scrie euronews.ro.

În România, Black Friday este organizat anual, începând cu 2011. Data nu este aceeași cu evenimentul de shopping din SUA, care este organizat în vinerea de după Ziua Recunoștinței.

Anul acesta, eMAG a anunțat că organizează Black Fiday 2022 pe data de 11 noiembrie. La fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți, majoritatea magazinelor vor organiza ziua marilor reduceri în jurul acestei date.

În ultimii ani, perioada reducerilor în România s-a întins și în weekendul după Black Friday, în timp ce unele magazine au organizat „Vinerea Neagră” pe o perioadă mai mare, de două săptămâni sau chiar o lună.

De exemplu, anul acesta Flanco organizează Black Friday 2022 în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie.

Black Friday este denumirea dată zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în SUA și cea care dă startul cumpărăturilor de Crăciun. În Statele Unite, „Vinerea Neagră” este una din cele mai aglomerate zile de cumpărături, când americanii se pun la cozi încă de la primele ore ale dimineții, pentru a prinde cele mai bune reduceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *