Skip to content
Puterea Știrilor Video

Când încep lucrările la noua stație de metrou de pe șoseaua Berceni. Daniel Băluță, primarul sectorului 4: Sunt optimist!

Facebook/Daniel Baluta

Invitat la ”Puterea Știrilor”, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat că proiectul construirii unei stații de metrou pe șoseaua Berceni se conturează potrivit așteptărilor, urmând ca cel târziu în primăvară să fie atribuit contractul.

”Sectorul 4 a cunoscut în ultimii 3 ani o dezvoltare importantă, iar un punct nodal din acest punct de vedere îl reprezintă construcția acestei stații de metrou supraterană între stația Berceni și Șoseaua de Centură.

Sunt fericit să văd un interes deosebit al competitorilor pentru licitația pe care am ridicat-o în SICAP, avem la ora aceasta 180 de clarificări din partea agenților economici, avem de asemenea certificatul de urbanism emis și începem să lucrăm la avizele necesare acestui proiect important, avem un grafic împreună cu Ministerul Fondurilor Europene.

Așteptăm cu nerăbdare atribuirea acestui contract. Momentan suntem în perioada clarificărilor, iar depunerea ofertelor undeva la 25 noiembrie va fi extrem de clară.

Am văzut că există interes și asta mă interesează foarte mult. Cu cât competiția este mai acerbă sunt convins că atât elementele de calitate, cât și elementele de preț vor fi corespunzătoare.

Eu sunt optimist și sper ca cel târziu în primăvară să atribuim acest contract și, simultan, să obținem finanțarea, 85% fonduri europene, 15% coparticiparea Sectorului 4, să putem demara acest proiect.

Costul estimativ al acestui proiect este de 40 de milioane de euro”, a spus Daniel Băluță la ”Puterea Știrilor”.

O nouă stație de metrou supraterană va fi construită de Primăria Sector 4 între stația Berceni, actualul capăt de linie al Magistralei 2 de metrou din București, și Șoseaua de Centură.

" "

1 comentariu la “Când încep lucrările la noua stație de metrou de pe șoseaua Berceni. Daniel Băluță, primarul sectorului 4: Sunt optimist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *