Când încep poștașii să ducă pensia în decembrie? Anunțul oficial

pensie talon bani
Sursă foto: X

Poștașii încep să ducă pensia din 4 decembrie, cu o întârziere de câteva zile. Pensia va intra pe card aproape de jumătatea lunii, este anunțul oficial al Casei naționale de Pensii.

Poștașii duc pensia milioanelor de pensionari începând de pe 4 decembrie, după ce primele 3 zile au fost libere. Pe card, pensiile intră după data de 12 decembrie.

Anunțul a fost făcut de Casa Națională de Pensii.

Având în vedere sărbătorile legale din 30 noiembrie, respectiv 1 Decembrie, precum și zilele libere de 2 și 3 decembrie 2023, conducerea Casei Naționale de Pensii Publice precizează că a întreprins deja demersurile necesare pentru a asigura plata pensiilor și a celorlalte drepturi care se achită prin casele teritoriale de pensii, aferente lunii decembrie.

Cu sprijinul factorilor poștali, plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate.

Reamintim că, pentru beneficiarii care au ales plata prin conturi bancare, ziua de plată este 12 decembrie”, a anunțat instituția.

Pensionarii s-au temut că greva de la numeroasele case de Pensii din țară ar putea întârzia plata pensiilor pe decembrie.

Newsweek România a scris și a dat asigurări că această grevă nu va afecta distribuirea pensiilor pe luna decembrie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: