Când își va lansa proiectul de președinte Klaus Iohannis

Candidatul la prezidențiale din partea ACL, Klaus Iohannis, a declarat că proiectul său de președinte este aproape finalizat și că va fi prezentat în preajma lansării ce va fi la sfârșitul lunii septembrie.

Totodată, Iohannis a mai spus că are intenţia de a continua marile proiecte liberale şi are în vedere modernizarea Constituţiei, rediscutarea regionalizării şi revizuirea educaţiei, care este un ‘sistem neperformant’.

‘Sănătatea, sistemul de pensii şi poziţionarea economiei pentru inducerea dezvoltării sustenabile sunt alte câteva proiecte importante. Vreau ca România să ajungă din urmă ţările mai dezvoltate din Uniunea Europeană şi nu să rămânem, undeva, o ţară de rangul doi. Toate aceste teme vor fi rediscutate şi le voi repune în dezbatere publică, dar altfel decât până acum‘, a afirmat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă.

El consideră că pentru ca ţării să îi meargă bine, într-un context geopolitic complicat, pentru a fi o ţară puternică, ascultată, atunci trebuie ca toate aceste probleme să fie rezolvate pe rând.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL