Skip to content
" "
Politică

Când va anunța Mircea Diaconu dacă va CANDIDA la europarlamentare! Ce pregătește EXCLUSIV

Kanal D
" "

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, care va fi momentul în care va anunța public dacă va mai candida sau nu pentru un nou fotoliu la Parlamentul European.

Vă prezentăm declarațiile actorului.

Momentul

”Mi-am propus ca până la jumătatea lunii noiembrie să mă decid ce voi face, dacă voi candida sau nu la viitoarele alegeri europarlamentare. Până atunci, voi lua o hotărâre referitoare la modul în care voi proceda. De ce în noiembrie? La jumătatea lunii noiembrie, o să susțin la Parlamentul European o conferință internațională pe tema România-Europa. În funcție de decizia finală pe care o voi lua, o voi anunța atunci. Totuși, eu nu prea sunt făcut pentru munca afrară, ci pentru munca în interior. Tot timpul sufăr după acasă, de aceea mi-aș dori să lucrez acasă.

Independența

Dincolo de aceaste aspecte, dacă totuși voi alege să candidez la viitoarele europarlamentare, contractul meu public va rămâne întotdeauna același. Proiectul meu politic a fost și este independența, faptul de a sta pe propriile picioare. În cadrul Parlamentului European am regim de independent și nici nu aș intenționa altceva. Desigur, am cel puțin două oferte politice serioase în vederea unei candidaturi la europarlamentare – le foarte mulțumesc celor care mi le-au făcut, mă onorează! –, dar profilul meu este acela al unui independent, și eu doresc și am promis să-mi păstrez independența”, a declarat Mircea Diaconu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *