Skip to content
Puterea Știrilor Video

Când va fi finalizat metroul din Sectorul 6? Edilul Gabriel Mutu: Am făcut presiuni constante la Ministerul Transporturilor!

http://inquamphotos.com

Social-democratul Gabriel Mutu, primar al Sectorului 6, a fost invitat la emisiunea ”Puterea Știrilor”, în cadrul căreia a vorbit, printre altele și despre finalizarea stațiilor de metrou din  această zonă.

Edilul a precizat că metroul din Sectorul 6 nu se află în  administrarea Primăriei, motiv pentru care nu poate grăbi finalizarea lucrării. În schimb, acesta a precizat că odată cu venirea lui Răzvan Cuc la Transporturi, lucrurile se vor schimba.

”Din păcate metroul nu este în administrarea noastră la nivelul Sectorul 6. Pot să vă spun că am făcut presiuni constante la Ministerul Transporturilor, sper ca odată cu venirea noului ministru lucrurile să se îmbunătățească, în sensul că noi am cerut de foarte mult timp acele zona supraterane care au fost finalizate să ne fie predate, ca să putem intervene. Atât pe parte de amenajare peisagistică, inclusiv să introducem acele sisteme automate de irigații, pentru că nu poți avea plante sau gazon fără să ai un sistem automat de irigat și încă suntem în discuții cu dânșii ca să vedem care va fi procedura finală pe care o vom aplica. Dar sunt convins că odată cu schimbarea și venirea noului ministru Răzvan Cuc, lucrurile se  vor îmbunătăți”.

Iată mai jos video-ul integral:

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *