Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cand va fi gata și ce capacitate va avea parcarea de la Piața Sudului? Primarul Daniel Băluță, detalii de ultim moment

Featured Video Play Icon

Edilul Sectorului 4 al Capitalei, social-democratul Daniel Băluță, a fost cel mai recent invitat al ediției video „Puterea Știrilor”. În cadrului interviului, primarul a vorbit, printre altele, și despre stadiul lucrărilor la noua parcare supraetajată de la Piața Sudului.

Astfel, primarul a declarat că, în aproximativ două luni, parcarea de la Piața Sudului va fi gata și va avea o capacitate de 360 de locuri.

Este o bucurie foarte mare pe care o am, că am reușit să ne apropiem de final. Ultima placă este turnată și estimez că în două luni această parcare va fi gata. Soluția tehnică aleasă, finisajele pe care le dorim pentru această parcare vor dovedi un lucru cert: se poate și în România. Întreaga activitate a colegilor mei de la primărie, niște oameni tineri și admirabili, s-a desfășurat pe sloganul #haicăsepoate. Se poate și în România să construim parcări (…) Lucrările au început în 2018, undeva în luna martie, aprilie. Nu a durat foarte mult pentru că tehnologia folosită a fost una extrem de inteligentă, ne-a ajutat să avem rapiditate. Nu ne-am mai plâns, am strâns din dinți cu toții și ne-am concentrat să facem.

Vorbim despre 360 de locuri de parcare”, a declarat Daniel Băluță, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *