Skip to content
Politică

Când va intra partidul lui Tăriceanu oficial la guvernare

Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu va fi cooptat la guvernare. Potrivit România Tv, o parte dintre foștii miniștri liberali vor intra în noul guvern care se va concretiza chiar după primul tur al alegerilor prezidențiale.

Partidul Liberal Reformator va fi cooptat la guvernare, potrivit negocierilor purtate în coaliția de guvernare cu Călin Popescu Tăriceanu.

" "
" "

Potrivit sursei citate, anunțul urma să se facă a doua zi după primul tur al alegerilor prezidențiale, respectiv 3 noiembrie.

”Partidul domnului Tăriceanu s-a structurat foarte rapid, iar o alianță cu Partidul Liberal va exista. Nu știu dacă se va numi USL, dar vom avea o alianță”, a precizat Sebastian Ghiță, cel care a anunțat miercuri că va candida pentru funcția de președine executiv al PSD.

În noua structură de bază a viitorului guvern se pare că vor cooptați foștii ministri liberali care au făcut parte din Guvernul USL, respectiv Daniel Chițoiu, Radu Stroe sau Andrei Gerea, asta în ideea refacerii fostei alianțe USL, sub o altă titulatură, precizează dcnews.ro.

" "

5 comentarii la “Când va intra partidul lui Tăriceanu oficial la guvernare

  1. Care partid.el nu exista? Si nu va exista mult timpIIar daca Tradiceanu nu ia macar 5% Oprea nu-l va accepta in guvern si nici PC asa ca mai usor cu Ghita propunand ministrii ca premier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *