Skip to content
Politică

Când va intra PLR la guvernare?

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, că Partidul Liberal Reformator va intra în Guvern imediat după alegerile prezidențiale.

”Știu de discuții (n.r. – dintre PLR și PC), dar nu sunt eu cel implicat pentru ca e un acord parlamentar. Din punctul meu de vedere Guvernul care se va forma trebuie să continue programul USL cu cât mai mulți oameni care au fost în USL. DA. Eu cred că în decembrie în noul Guvern vor fi și reprezentanți ai Partidului Liberal Reformator. Acum e târziu”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Întrebat dacă viitorul premier, în cazul în care Victor Ponta va fi ales președintele României, ar putea fi din afara PSD, prim-ministrul a spus: ”cu siguranta exista si alta posibilitate. Trebuie sa fie un om care sa continue programul de guvernare.”

1 comentariu la “Când va intra PLR la guvernare?

  1. Adica voi luati si munciti la campania electorala a lui Ponta, si ne-om mai vedea dupa alegeri. Si dupa alegeri o sa vedeti voi ce veti primi sau daca veti mai primi. Pana atunci ACL -ul conduce in teritoriu inclusiv prin directorii de institutii publice pe care Ponta ii lasa in functii din februarie 2014 de cand nu mai este USL. A………., dar probabil asteapta ca dupa alegeri sa se aseze cu totii linistiti la masa tratativelor. Si atunci sa vezi rasplata. Intelegeti : daca nu va da acum, n-o sa va dea nimic nici dupa alegeri. V a prefera in continuare sa guverneze asa cum a facut-o si pana acum cu ACL-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *