Când va intra PLR la guvernare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că în acest moment Partidul Liberal Reformator nu va intra la guvernare pentru că ”dânșii nu își doresc”.

”Nu există această posibilitate acum pentru că dânşii nici nu-şi doresc asta. Sunt în formarea partidului, au candidatura domnului Tăriceanu. Dar da, după 16 noiembrie, dacă domnul Tăriceanu este preşedintele ţării sau dacă eu sunt preşedintele ţării, vrem să formăm un alt guvern şi la acest Guvern şi la această majoritate să se adauge cu siguranţă şi liberalii, pentru că asta de fapt înseamnă USL”, a spus premierul.

De asemenea, Ponta a mai afirmat că liberalii adevărați sunt cei din PLR, iar cei din PNL sunt doar niște ”PDL-iști băsiști”.

‘Liberalii adevăraţi, cei care reprezintă liberalismul, cei care sunt membri ALDE, cei care au fost alături de noi în bătăliile împotriva lui Traian Băsescu sunt în PLR acum şi evident că vreau să fie la guvernare. Cei care au rămas cu numele de PNL se şi dezic de 2012. Ei sunt nişte PDL-işti băsişti’, a declarat Ponta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: