Skip to content
Politică

Când a vorbit ultima dată Iohannis cu Antonescu

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a fost marele absent la toate evenimentele importante din această vară, spre exemplu Congresul de fuziune PNL-PDL sau Ședința ACL în care a fost votat candidatul la prezidențiale. În tot acest timp de câte ori era întrebat de Crin Antonescu, Iohannis avea o singură replică: ”este în concediu”.

Antonescu s-a întors din ”concediu” și a vorbit pentru prima dată după mult timp cu Iohannis.

„Da. Am vorbit chiar acum câteva zile. Am avut o discuție telefonică, de altfel bună. Sunt convins ca până la urmă va intra în campanie. Asta nu înseamnă că va urca cu mine pe scena. Sunt multe moduri in care poate sa ma sustina. Mi-a raspuns la telefon. Nu mi s-a paru ca ar fi suparat. Crin Antonescu m-a invitat in PNL. Nu e niciun secret. Cum nu e niciun secret ca am lucrat impreuna. Trebuie sa recunostem ca Crin Antonescu este suparat ca nu mai este presedinte al partidului ca nu a fost ales candidat. Este o faza trecătoare”, a declarat Iohannis la Realitatea TV.

1 comentariu la “Când a vorbit ultima dată Iohannis cu Antonescu

  1. Pai cum sa nu fie suparat ma Antonescu pe tine cand i-ai stricat jocurile ? Facuse si el o poza, sa-i prosteasca pe prosti, ca el e vertical, dezinteresat, ca nu tine de functii. Si tu ce faci, ii strici poza si planul omului ? Pai el se astepta sa mergeti toti astia de v-a implantat cu forta prin conducerea partidului sa va rugati in genunchi de el sa revina, ca nu e altul mai bun si mai frumos ca el, si voi ce faceti ? Ii luati locul ??? Rusine !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *