Skip to content
Politică

Candidat la Președinție anunță un document zdrobitor pentru Victor Ponta

Joi, 30, sau vineri, 31 octombrie, va veni cu un document care mă va ajuta pe mine să intru în finală, adică cu un document zdrobitor împotriva lui Victor Ponta„. Declarația este făcută de candidatul PP-DD la alegerile prezidențiale 2014, Dan Diaconescu.

Prezidențiabilul Dan Diaconescu a declarat, la Digi 24, că următorul pas al președintelui Traian Băsescu este să demonstreze cu documente că Victor Ponta a fost ofițer acoperit.

Eu cred că Traian Băsescu va scoate și documentul prin care unitatea respectivă l-a racolat pe Victor Ponta, sau sper măcar la acest lucru. Traian Băsescu spunea, după povestea cu copilul bătut sau nu, că a primit acea lovitură mult prea devreme și dacă o primea în finalul campaniei probabil că era învins de Mircea Geoană. Probabil că Băsescu a învățat din asta și joi 30 sau vineri 31 octombrie va veni cu un document care mă va ajuta pe mine să intru în finală, adică cu un document zdrobitor împotriva lui Victor Ponta„, a spus Dan Diaconescu, informează dcnews.ro.

8 comentarii la “Candidat la Președinție anunță un document zdrobitor pentru Victor Ponta

    1. Care tineri? Aia de la TSD?

      Romani deschideti ochii: securitatea ceausist-PSDiasta cenzureaza din ce in ce mai mult media.

      Pana la urma cineva trebuie sa riste si sa-l demaste pe derbedeul VVPonta: altfel inapoi la dictatura.

  1. Iepurasii zburda veseli pe la toate televiziunile si recita poezia data pentru acasa . FUNAR a recitat si a rasuflat usurat . CV TUDOR el e cu odele recitate LABE 1 . BRANZA–e peste tot . DD are libertatea cea mai mare si rolul cel mai greu–joaca in duet cu DUMITRU PREDA (omul lui MAGUREANU ) BATRANUL–fantomelor de la BUCURESTI . Casele de productie LABE1 si GUSATUL UMPLUT se bat pentru exclusivitate .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *