Skip to content
Politică

Candidat surpriză la Primăria Alba Iulia: Rocker cu planuri de legalizare a drogurilor și prostituției

Candidat surpriză la Primăria Alba Iulia: Rocker cu planuri de legalizare a drogurilor și prostituției. Cu acest program vrea să câştige primăria Alba Iulia şi să transforme oraşul într-un Amsterdam al României, informează romaniatv.net.

Astfel, chitaristul trupei ZadaR, Dan Tudor, şi-a anunţat, recent, intenţia de a candida la Primăria Alba Iulia, precizând că are „idei originale, neortodoxe, dar pline de randament”.

Acesta a demarat campania pe internet, unde a transmis principalele sale idei cu privire la dezvoltarea oraşului Alba-Iulia.

„Toţi prietenii mei au râs de mine (…) dar eu merg înainte şi încep campania cu ajutorul unui telefon. (…) Consider că oraşul acesta, ţara această, se află într-o situaţie de criză în care trebuie acţionat ca atare. Ne trebuie idei de criză în situaţii de criză. Am luat exemplul Olandei. O ţară mai mică decât România şi mai puţin bogată, aflată chiar sub nivelul mării. Ce au făcut oamenii aceştia? Au zis hai să oferim celor ce vin în Amsterdam ceva ce în alte oraşe nu există şi au legalizat prostituţia şi consumul de droguri uşoare, iar, sigur, peste 90% din cei care merg acolo, pentru asta merg. De ce să nu facem şi asta la Alba Iulia, dacă asta ne-ar aduce foarte mulţi bani. Doar că nu am mai făcut asta? Să nu credeţi că nu există prostituţie sau nu există consum de droguri uşoare. Să nu credeţi că pensiunile acestea care le vedeţi prin satele dimprejur sunt, de fapt, locuri în care merg turişti să vadă o oaie. Nu!„, a transmis Dan Tudor în filmarea postată pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *