Skip to content
Politică

Candidat unic PSD-ALDE la prezidențiale? Dragnea, precizări de ULTIMĂ ORĂ

Sursă foto: www.evz.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat duminică seara pentru postul de televiziune România TV că PSD și ALDE ar putea avea un candidat comun la alegerile prezidențiale din 2019.

Coaliția de la guvernare analizează posibilitatea ca acesta sa fie din oricare dinte cele două partide, informează Antena3.ro

Întrebat dacă există o posibilitate ca el să fie acest candidat, Liviu Dragnea a declarat: „Candidatul va fi desemnat după o analiză foarte serioasă şi riguroasă. Nu pe orgolii, ci pe raţiuni. Este deschisă posibilitatea unui candidat unic. Am vorbit cu domnul Tăriceanu şi am convenit că orice variantă este deschisă, însă o să o gândim foarte bine. O să vorbim cu toţi colegii noştri şi să vedem care este varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Pentru noi e cel mai important ca alianţa PSD-ALDE să câştige alegerile. Ori fiecare partid va avea un candidat propriu, ori vom avea un candidat comun.”

El a mai susținut că a început deja o analiză separat în cadrul celor două partide, rezultatul acesteia urmând să fie dezvăluit la finalul anului.

„Facem analize extrem de complexe, analizăm cu foarte mare atenție. Aceste analize vor fi terminate în toamnă, spre finalul anului. Este posibil ca atunci să anunțăm și candidatul”, a mai declarat liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *