Skip to content
Politică

Candidata PNL-USRPLUS la Primăria Sectorului 4, filmată în timp ce consumă alcool și trece pe roșu în repetate rânduri

Simona Spătaru Facebook

UPDATE 

Simona Spătaru, candidatul PNL-USRPLUS la Primăria Sectorului 4, recunoaște, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că s-a urcat la volan după ce a consumat alcool.

”Da, sunt un om normal, o femeie obișnuită. Am ieșit la terasă cu colegii după o zi de muncă dură, în campanie. Am luat cu ei o bere, o pizza și o apă. Am luat niște guri din bere și am stat câteva ore la terasă. Am plecat, cu mașina, către blocul unde locuiesc, aflat la câteva sute de metri de acea terasă. Știam că se poate bea un pahar de bere sau de vin în timpul unei mese la care am stat câteva ore bune si apoi am plecat pe întuneric”, scrie Simona Spătaru pe Facebook, ”argumentând” și că, dacă ar fi fost oprită de polițiștii de la Rutieră, nu ar fi avut necazuri – ”treceam fără probleme etilotest-ul.

VIDEO AICI

—————————————————————————————————————————–

Alegerile locale își vor afla săptămâna viitoare marii câștigători. Mulți dintre candidați, necunoscuți până de curând electoratului, încearcă să-și seducă votanții cu proiecte zgomotoase. Este și cazul Simonei Spătaru, candidatul pe care PNL și USR PLUS l-au ”aruncat” în luptă pentru Primăria Sectorului 4. Conform propriilor declarații și sloganului de campanie, avocata de 41 de ani și-a propus să construiască ”noul București” și e convinsă că ”Fără hoție ajungem departe”.

Până când bucureștenii din sectorul 4 vor merge la urne, Simona Spătaru și echipa ei de campanie au strâns rândurile pentru a juca așa-zisa carte câștigătoare. Și unde poți strânge rândurile într-o echipă dacă nu la restaurant?! Ca într-un adevărat ritual, avocata și membrii staff-ului de campaniei au pus țara, pardon, sectorul la cale la Trattoria Borghese, un restaurant din zona Orăselului Copiilor – Brâncoveanu. E ”fieful” de campanie al candidatei USR-PLUS.

Atmosfera destinsă în care s-au desfășurat de fiecare dată ”ședințele de partid” demonstrează relația sudată pe care Spătaru o are cu apropiații din ”staff”, iar ”Noul București” despre care vorbește candidata de la 4 a primit deja prima ”cărămidă”, stropită din belșug fie cu bere, fie cu vin. Căci prima ”ședință”– cel puțin de când avem noi imaginile – a avut loc pe 11 august, în jurul orei 20.30, iar a doua pe 19 august, la 22.30. De fiecare dată, Simona Spătaru și-a convocat echipa pe terasă, acolo unde au stabilit strategia de campanie printre sticle de bere și vin. Și nici ”șefa” n-a stat departe de alcool.

Foto: gandul.info

Cine a spus că adevărul se află în vin se află într-o eroare capitală, fiindcă Simona Spătaru arată contracandidaților – după cum se poate constata în înregistrarea video prezentată, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO – că poate descifra viitorul politic chiar și în spuma berii, cu atât mai mult atunci când se află alături de echipa sa. ”Are încredere în oameni. Oamenii fac locul și încrederea este cimentul care ține la un loc un o comunitate”, se menționează pe pagina de prezentare a Simonei Spătaru, iar realitatea de pe terasa respectivă susține prezentarea.

Așadar, prima dată, candidata la Primăria a golit o bere Azuga (din sticlă, profesionist), iar a doua oară s-a ”reprofilat” pe vin. Altfel curg discuțiile în fața unei sticle sau a unui pahar. Și nu doar discuțiile, dar parcă altfel poți urca la volan, cu mai mult curaj. Așa s-au succedat lucrurile după prima întâlnire, când Simona Spătaru s-a retras de la masă și a plecat cu mașina de la local.

În plus, candidata PNL – USR – PLUS la Primăria Sectorului 4 reușește să încalce toate regulile de circulație, trecând cu nonșalanță nu numai peste 5-6 semafoare roșii sau întorcând pe linie continuă, ci intrând pe ”interzis” și, nu în ultimul rând, parcând taman pe trecerea de pietoni și punând ”avariile”. Cu adevărat noul tip de politician…

Foto: gandul.info

 

 

1 comentariu la “Candidata PNL-USRPLUS la Primăria Sectorului 4, filmată în timp ce consumă alcool și trece pe roșu în repetate rânduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *