Skip to content
Politică

Candidații la prezidențiale, mesaje după moartea lui Florin Tudose

Unul dintre cei mai cunoscuţi psihiatri din România, profesorul Florin Tudose, a murit în cursul zilei de duminică. Potrivit primelor informaţii, medicul ar fi decedat în urma unui infarct, în locuinţa sa din comuna Cosereni, judeţul Ialomiţa.

Candidații la scaunul de la Cotroceni au transmis mesaje de condoleanțe familiei.

Victor Ponta

”Condoleante familiei doctorului Florin Tudose, una dintre vocile importante ale psihiatriei din Romania. Dumnezeu sa il odihneasca!”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea

”Am aflat cu tristeţe de moartea fulgerătoare a medicului Florin Tudose. A fost un om extraordinar, de o vastă cultură şi, pentru mine, a fost o onoare să-l cunosc. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis președintele PMP.

Monica Macovei

”Astăzi a murit Florin Tudose. Sunt șocată! Nu pot să cred! Acum câteva zile eram împreună la lansarea volumului său Psihopolitica. Mi-a dăruit o carte cu autograf și câteva cuvinte frumoase, ca semn al încrederii sale. L-am prețuit pentru generozitatea sa, pentru intransigența sa, și îi mulțumesc pentru încrederea pe care a avut-o în mine. Să fie iubit în ceruri cum l-au iubit familia și prietenii săi!”, a scris Monica Macovei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *