Skip to content
Video

Candidatul PNL la prezidențiale. Zamfir, semnal dur: Nu văd o altă soluție! EXCLUSIV

antena3.ro

Interviurile video PSnews.ro au continuat marți, avându-l în studio pe senatorul PNL, Daniel Zamfir.

În acest context, confruntat cu o informație lansată în spațiul public de către jurnaliști, potrivit căreia Klaus Iohannis ar fi în cărți pentru reluarea poziției de președinte al Consiliului European în 2019, politicianul a susținut că ”această poziție ar onora România”, iar președintele ”este potrivit pentru această funcție”.

”Nu știu, chiar nu pot să comentez în profunzime această știre. Până la urmă e un gest onorant, chiar este o poziție foarte onorantă pentru România. Președinția Consiliului European este o poziție râvnită de mai multe state. Ar onora România această poziție și cred că domnul președinte Klaus Iohannis ar putea fi o soluție și este potrivit pentru această funcție. Nu știu alte detalii.

E cale lungă până atunci. Până la urmă doar președintele Klaus Iohannis este în măsură să ia această decizie. Sunt convins că o va lua pe cea mai înțeleaptă, ca atare eu nu m-aș grăbi să anticipez ce va fi, înainte să știm decizia domnului preșdinte”, a declarat acesta în cadrul intreviului.

Mai mult, întrebat dacă, în eventualitatea în care președintele Klaus Iohannis nu ar mai putea fi candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 2019, ar putea exista în acest moment un alt candidat al partidului pentru alegeri, senatorul Daniel Zamfir a precizat că:

”Înafară de domnul Iohannis, nu. Nu văd o altă soluție care să aibă și succes în momentul acesta”.

Secvența este disponibilă de la momentul 26:06 și până la final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *