Skip to content
Politică

Candidatul PNL pentru CJ Caraș-Severin, ridiculizat pe Facebook (VIDEO)

Majoritatea oamenilor s-ar bucura să fie subiectul unui clip viral pe Facebook. Există însă şi cazuri în care o asemenea performanţă nu este neapărat în beneficiul protagonistului. Un exemplu în acest sens este Marcel Vela, candidatul PNL pentru funcţia de Consilier Judeţean la Caraş-Severin, care s-a trezit peste noapte vedetă în mediul online.

Vela apre într-un clip alături de principalii săi colaboratori politici, fiind ridiculizat pentru acţiunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului în judeţ. Pamfletul a prins bine la nivel local şi are şanse să se răspândească la nivel naţional.

Se pare că politicianul liberal se luptă şi cu alte probleme electorale cauzate de asocierea sa de afaceri cu Ioan Popa (zis şi Nelu Tăieţelu’) care este bănuit de cărăşeni că ar fi dezvoltat un imperiu de afaceri ilegale. Clipul tratează pe larg dar cu mult umor această asociere.

Marcel Vela este primarul Caransebeşului din 2004, fiind considerat „moştenitorul” de facto a lui Sorin Frunzăverde la Caraş-Severin. Politicianul liberal a cunoscut o ascensiune semnificativă în mediul de business, mai ales după vânzarea şi achiziţionarea unor terenuri în condiţii discutabile. Acest lucru ester reflectat în averea afişată de Marcel Vela care doreşte să devină, conform unor surse din interiorul PNL, Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *